Plus North: Catwalk

(Suomeksi kuvien alla)

Hello my lovelies,

This is my final post on Plus North (see previous ones here and here), and it’s just a quick outfit post on what I wore for the Scarlett & Jo catwalk at the afterparty.

First time I saw this dress was in NYC when I went to the Evans A/W press day, and I fell in love with it. The dress is the same shape as this top, and I really love that shape on me (seen in this post). Thankfully the lovely Lucy from Scarlett & Jo remembered that I loved it, and scheduled me to model it at Plus North (and actually sent the dress to me last week as well – thank you). The catwalk itself was scary, but thankfully the other modelling bloggers were there with me and we got through it together :). I loved how they styled our hair and make-up, I wish I could do a bun like this myself!
Dress*: 24, Scarlett & Jo | Shoeboots: Evans (same with studs) | Glasses: Select Specs | makeup and earrings provided by Scarlett & Jo

Mekko*: 52, Scarlett & Jo | Korkkarit: Evans (samat erilaisella korolla) | Rillit: Select Specs | meikki ja korvikset Scarlett & Jo:lta

Heipparallaa,

Apua, eka asupostaus suomeksi, jännittää :D. Noh, eiköhän tää tästä.. Ihan ekaks haluan mainita, että niin paljon kuin pystyn, niin laitan asulinkkejä paikkoihin jotka toimittaa myös Suomeen/mainitsen suomalaiset koot. Tässä tietyssä postauksessa olen käyttänyt UK-linkkejä englannin kielisessä tekstissä ja Suomi-linkkejä suomalaisessa tekstissä. Toivottavasti linkit toimivat, mutta jättäkää ihmeessä kommenttia jos tarviitte lisäinfoa tai apua :). Ok, sitten itse postaukseen…

En tiedä ootteko jo nähneet mun edellisiä postauksia Plus North-tapahtumasta parin viikon takaa (jos ette, niin ne löytyy täältä ja täältä)? Tämä on asu joka oli päälläni, kun olin catwalk mallina Scarlett & Jo-merkille tapahtuman iltabileissä.

Näin tämän mekon eka kertaa New Yorkissa kesällä, kun vierailin Evansin syys-talvi malliston pressipäivillä. Mekko on samaa mallia kuin tämä paita, joten tiesin mallin sopivan hyvin kropalleni (jos kiinnostaa, niin vanha asupostaus kyseisen paidan aikaisemman version kanssa löytyy täältä). Lucy Scarlett & Jo:lta onneksi muisti, että rakastuin mekkoon New Yorkissa ja listasi mut malliksi sille (ja lähettikin mekon mulle omaksi viime viikolla – ihanaa)!

Catwalkilla oli pelottavaa, mutta onneksi me kaikki bloggeri-mallit oltiin samassa jamassa ja tuettiin toisiamme. Ja siis RAKASTAN miten meidän meikit ja hiukset laitettiin.. osaisinpa tehdä tuollaisen nutturan itse! Valitettavasti olen ihan toivoton hius- ja meikkiasioissa, haha ;).

* denotes a gifted item / * tuote blogin kautta saatu

%d bloggers like this: