Venturing into the world of beauty with Barry M

(Suomeksi tekstin ja kuvien välissä)

Hello my lovelies,

Welcome to the new part of my blog.. This is my first ever beauty post! I’m both excited and a bit scared to be honest! I’m very much a rookie when it comes to all things beauty, the only beauty products that I use regularly are lipsticks and nail polishes. And since I got a chance to work with Barry M, I thought nail polishes would be the best way to start ;).

Heippa!

Tervetuloa blogini ‘uuteen aikaan’.. Tämä on ensimmäinen kauneus-postaukseni! Mä olen sekä innoissani että kauhuissani, sillä mä olen kauneus-tuotteiden suhteen todella noviisi. Ainoat tuotteet joita käytän usein ovat huulipunat ja kynsilakat. Ja tästä syystä ajattelin, että kynsilakat olisi loistava valinta, kun sain mahdollisuuden työskennellä Barry M-merkin kanssa.

Barry M sent me two polishes from their new Matte-range, Classic Matte Nail Paint Nude Vanilla (MNP4) and Classic Matte Nail Paint Black Espresso (MNP1). I adore both of these polishes, the matte finish looks so different from the usual glossy polishes. The polish is easy to apply (I only used one thick coat), and it dried really quickly. The range comes in 5 different shades, see them all here.

I will definitely wear these with more grungey and rockish outfits this autumn, and try to use a bit more of eyeliner too, haha ;)! Little steps forward, eh?

Barry M lähetti mulle kaksi lakkaa uudesta Matte-kokoelmastaan, Classic Matte Nail Paint Nude Vanilla (MNP4) ja Classic Matte Nail Paint Black Espresso (MNP1). Tykkään kummastakin tosi paljon, matta lakka näyttää niin erilaiselta kiiltäviin lakkoihin tottuneisiin silmiin :). Lakka on helppo levittää, itse laitoin vain yhden paksun kerroksen. Lakka myös kuivui todella nopeasti. Matte-kokoelmassa on viisi sävyä, kaikki näkyvillä täällä. Barry M -tuotteita voi tilata Suomessa ainakin loveit.fi nettikaupasta, mutta myös merkin oma nettikauppa lähettää Suomeen.

Aion todellakin yhdistää nämä lakat grunge- ja rock vaikutteisiin asuihin, ja ehkä rupean käyttämään myös enemmän rajausta silmiini ;).

But that wasn’t all!!! I also have a lovely giveaway for you :)! You can win all three new Barry M Shadow & Blush palettes; Smokin’ Hot, Natural Glow and limited edition Glamour Puss. To enter fill in the Rafflecopter below, and you’re in! And yes, giveaway is open internationally :).


Smokin’ Hot Shadow & Blush Palette


Natural Glow Shadow & Blush Palette

Glamour Puss Shadow & Blush Palette

Ja eipä tuossa ollut kaikki :)! Mulla on myös teille arvonta! Voit voittaa kaikki kolme uutuus luomiväri ja poskipuna-paletit Barry M:ltä; Smokin’ Hot, Natural Glow ja Glamour Puss, jota on tehty vain rajoitettu erä. Osallistua voit täyttämällä alla olevan Rafflecopterin, ja kyllä, myös suomalaiset voivat osallistua :).

The items were gifted to me to review and give away. / Tuotteet on lahjoitettu minulle testiin ja arvontaan.

%d bloggers like this: