Mild Winter

(Suomeksi kuvien alla)

Hello my lovies,

I’m here in Finland for my mom’s 70th birthday, and as the lovely party was yesterday, I finally have some time to post. The title of this post doesn’t really fit these below zero degrees here, but it does fit to the outfit and how the winter has been in London. Even though I miss the proper winters of Finland, I do like the fact that I can dress in different ways in London, as it’s so much warmer!

This Yours Clothing skirt is the perfect addition to my maxi skirt-collection. Sadly the sheerness of it doesn’t show properly in these photos, but that’s the fact that I love the most about it. And these shoes.. are you bored of them yet? Sorry I’m not sorry, they are my fave shoes right now ;)


Biker jacket: 24, Yours Clothing | Sweater: 20, Primark (similar at Junarose) | Skirt: 26/28, Yours Clothing | Shoes: River Island | Necklace*: Torrid (similar at River Island) | Glasses: Select Specs | Lippy: Accessorize Coral Crush With Love

Biker takki: 52, Yours Clothing | College: 20 UK, Primark (saman tyylinen Junarosella) | Hame: 54/56, Yours Clothing | Kengät: River Island | Kaulakoru*: Torrid (saman tyylinen River Islandilla) | Rillit: Select Specs | Huulipuna: Accessorize Coral Crush With Love

Heippa!

Täällä sitä ollaan, Suomessa. Äidin seitsemänkymppiset oli eilen, ja nyt juhlien jälkeen mulla on taas aikaa postailla :). Postauksen nimi ei oikein sovi tähän Suomen talveen, mutta Lontooseen ja tähän asuun se on täydellinen. Mulla on kyllä ollut ikävä Suomea ja näitä kunnollisia talvipakkasia, mutta onhan se kiva tuolla Lontoossa, että voi pukeutua monipuolisemmin siellä leudossa talvessa!

Tämä Yours Clothingin hame on täydellinen lisä mun maxi-hame kokoelmaan. Valitettavasti sen läpinäkyvyys ei kunnolla näistä kuvista erotu, mutta se on mun lemppari-juttu tässä hameessa. Ja olettekos jo kyllästyneet näihin kenkiin? Sori vaan, ne on kyllä mun lempikengät tällä hetkellä ;)

 

* denotes a gifted item / * tuote blogin kautta saatu

%d bloggers like this: