Sunny Day

(Suomeksi kuvien alla)

Hello my lovelies,

One of the things I miss most about Finland is the perfect winter days. The kind when sun makes the snow glisten and it just makes you see the beauty of it all, even though the temperature is freezing. And don’t even get me started on the lovely noise that your shoes make when you walk in the snowy streets

On my trip to Finland I managed to have a day like this :). And what did I do? On the way to pick up mom from my auntie’s, I went to Mimmi’s for breakfast (and to say hi to her pug Jykä), and of course we had to take some outfit pics too!

I wore my new PU dress from Simply Be, and I teamed it up with a grey Junarose bomber and a sparkly statement necklace (an amazing bargain find from H&M store in Finland – only 3€). I love this dress, it’s so stylish and trendy, and can easily be worn dressed up or down. But if you are thinking of buying it, I’d advice you to size up if you want a looser fit (I’m wearing a size 30, when usually I am a 24-26).


Jacket*: M, Junarose (sample) | Dress*: 30, Simply Be | Leggings: 22, Evans | Boots: River Island (now on sale!) | Necklace: H&M (similar at River Island) | Glasses: Select Specs | Lippy: Maybelline Color Sensational Vivids in Electric Orange (UK link, US link)

Takki*: M, Junarose (mallikappale) | Mekko*: 30 UK, Simply Be | Leggingsit: 50, Evans | Kengät: River Island (nyt alessa!) | Kaulakoru: H&M (saman tyylinen River Island:illa) | Rillit: Select Specs | Huulipuna: Maybelline Color Sensational Vivids in Electric Orange

Heippa!

Yksi asioista joita kaipaan eniten Suomesta on täydelliset talvipäivät. Sellaiset joina aurinko saa lumen kiiltelemään, ja kaikki on vaan niin kaunista, vaikka ilma onkin jäätävää. Ja siis parastahan on se narskuva ääni jalkojen alla, kun kävelee kunnon pakkaslumessa

Suomen reissullani onneksi osui kohdalle tällainen päivä :). Ja mitäs silloin tein? No samalla reissulla kun hain äitini tätini luota, niin poikkesin Mimmille aamiaiselle (ja Jykää moikkaamaan), ja tietty otettiin myös asukuvat!

Asuni perusta oli uusi tekonahkamekkoni Simply Be:ltä, ja puin sen kanssa harmaan Junarose-bomberin ja ison kaulakorun (loistava ale-löytö Lohjan H&M:stä – vaan 3€). Tykkään tästä mekosta ihan sikana, sillä se on trendikäs ja tyylikäs, ja helposti muunneltavissa arkeen ja juhlavampaan. Mutta jos harkitset ostamista, niin neuvoisin ostamaan isomman koon jos haluat tällaisen löysän mallin (itselläni on UK-koko 30, ja yleensä olen 24-26).

Photos / Kuvat: Mimmi

* denotes a gifted item / * tuote blogin kautta saatu

%d bloggers like this: