TWC turns 2 giveaway: Simply Be

(Suomeksi kuvien alla)

Hello my lovelies,

I have another lovely giveaway for you! This time the prize comes from Simply Be, which I’m sure all of you know ;). You can win these items in your size: Luxe PU Bomber Jacket and Denim Babydoll Dress. I fell in love with the items at the Simply Be SS14 press event, and I will be seriously jealous of the person who wins this giveaway! Below are images of the items, and a collage of an example outfit with sporty shoes and a cute coral bag :).

So, do you want to win these pretty items? All you need to do is to leave me a blog comment telling me where you’d wear this outfit if you’d win (work, shopping trip, date…). After that please fill in the Rafflecopter below, and you are entered :)! Please note that this giveaway is open internationally. Good luck!


Heippa!

Taas olisi arvontaa luvassa! Tällä kertaa palkinto tulee Simply Be:ltä, joka ei ole Suomessa kovin tunnettu. Heidän UK-sivustonsa ei toimita Suomeen, mutta heillä on myös euro-sivusto, jossa valitettevasti ei ole yhtä iso kokoelma tuotteita – kannattaa silti tutustua! Tämä arvonta on kuitenkin avoin myös Suomeen, joten nyt sulla on mahdollisuus tutustua merkkiin voittamalla Luxe PU Bomber-takki ja Denim Babydoll-mekko. Itse ihastuin kumpaankin tuotteeseen Simply Be:n SS14 pressipäivillä, ja tulen olemaan todella kateellinen sille henkilölle, joka tämän arvonnan voittaa! Yläpuolella näet kuvat tuotteista, sekä myös esimerkkiasun, johon lisäsin sporttiset kengät ja söpön korallin värisen laukun :).

Eli haluatkos voittaa nämä tuotteet? Sun tarvitsee ainoastaan jättää mulle blogi-kommentti missä kerrot missä käyttäisit näitä vaatteita jos voittaisit (töissä, shoppailureissulla, treffeillä…). Tämän jälkeen vain täytä allaoleva Rafflecopter, ja olet mukana arvonnassa :)! Onnea!

 

%d bloggers like this: