Shirtdress in Winter

(Suomeksi kuvien alla)

Hello my lovies,

I posted about the Bestseller Fashion Fair earlier, and showed you a preview of what’s to come from Junarose (see the post here). And in this quick post I just want to show what I wore to the event.

I got this Alice & You shirtdress from ASOS some time ago, and I managed to snap the last one! It was -17 degrees in Finland on the day (that’s 1.4 to you who use Fahrenheit), so I added the knee high socks on top of my tights to stay warm – and it actually worked :).


Dress: 26, Alice & You via ASOS (similar by ASOS Curve) | Tights: 22-26, Yours Clothing | Socks: ages old (similar at ASOS) | Boots: River Island | Bag: H&M (similar at ASOS) | Necklace: Forever 21 – gift from Dani (similar at Jewelmint) | Glasses: Select Specs | Lippy: Lumene Wild Rose Lipstick SK15 in Smiling Lips | Nailpolish: Essie in For The Twill Of It

Mekko: 26 UK, Alice & You ASOS:ilta (saman tyylinen ASOS Curve:lla) | Sukkikset: 22-26, Yours Clothing | Sukat: ikivanhat (saman tyyliset ASOS:illa) | Kengät: River Island | Laukku: H&M (saman tyylinen ASOS:illa) | Kaulakoru: Forever 21 – lahja Danilta | Rillit: Select Specs | Huulipuna: Lumene Wild Rose Huulipuna SK15 sävy Hymyhuulet | Kynsilakka: Essie sävy For The Twill Of It

Heippa!

Postasin jo aiemmin visiitistäni Bestseller Fashion Fair-messuille, ja näytin esimakua tulevista Junarosen mallistoista (näe postaus täällä). Ja tässä pikaisessa asupostauksessa haluan näyttää millainen asu mulla oli siellä.

Ostin tämän Alice & You ‘paitamekon’ ASOS:ilta jokin aika sitten, ja itseasiassa onnistuin saamaan viimeisen kappaleen! Lensin +8 Lontoosta -17 Helsinkiin, ja lisäsin sukkiksien päälle nuo polvisukat – ja hyvin pärjäsin, ainakin nyt kun olin suurimmaksi osaksi sisällä ;).

Photos / Kuvat: Mimmi

%d bloggers like this: