Freezing in Velvet

(Suomeksi kuvien alla)

Hello my lovelies,

I’ve got a quick and simple outfit post for you today. These photos were taken in Helsinki when Mimmi and had a ‘blogger business meeting’, haha. And it was absolutely freezing! I think it must have been like -15 with horrible windchill (so felt like at least -25).. So needless to say we took the pics quite quickly ;).

The dress is one of my catches from a SwapShop that Access All ASOS organised. It is a size 20, but still works.

Dress / Mekko: 20, ASOS Curve via swap  Necklace / Kaulakoru: H&M  Leggings: 22, Evans  Boots / Kengät: River Island  Glasses / Rillit: Select Specs  Lippy / Huulipuna: Maybelline Color Sensational Vivids in Hot Plum

Heippa!

Pikainen ja simppeli asu tulossa tällä kertaa :). Kuvat on otettu Helsingin Ruoholahdessa, kun oltiin Mimmin kanssa palaveeraamassa. Ja siis että oli kylmä!! Ihan kamala hyinen merituuli puhalsi, että kyllä tuli otettua kuvat aikasta pikaisesti ;)!

Mekko on yksi löydöistäni Access All ASOS:in järjestämästä ‘vaatevaihdosta’. Koko on 20, joka on pari kokoa pienempi kuin mekkoni ASOS:ilta yleensä, mutta kyllä tämä malli toimii näinkin.

Photos / Kuvat: Mimmi

 

%d bloggers like this: