Floaty and Pretty

(Suomeksi kuvien alla)

Hello my lovies,

I wore this outfit a few weeks ago, when a few of my Finnish friends were visiting London. This dress is another one of those dresses I managed to get at the Access All ASOS Swapshop, and I am SO in love with it. It brings pretty feminity to this outfit, and I felt all lovely wearing it :)


Jacket / Takki: 24, Yours Clothing | Dress / Mekko: 20, ASOS Curve | Tights / Sukkikset: 22-26, Yours Clothing | Bag / Laukku*: Just Fab | Shoes / Kengät*: Simply Be | Lippy / Huulipuna: Maybelline Color Sensational Vivids in Electric Orange

Heippa!

Nämä asukuvat on parin viikon takaa, kun ystäväpariskunta Suomesta oli Lontoossa. Tämä mekko on myös viime postauksessa mainitusta Access All ASOS:in vaatevaihdosta, ja olen kyllä tähän aikasta rakastunut! Tälleen nahkatakin ja niittisaappaiden kanssa puettuna tuo ihanaa feminiinisyyttä asuun :).

* denotes a gifted item / * tuote blogin kautta saatu

%d bloggers like this: