Black & Red

(Suomeksi kuvien alla)

Hello my lovelies,

Let me be honest with you, this Scarlett & Jo dress is the most surprising dress ever. I would have never bought it after seeing it online at Evans, or even from the shop after seeing it on a hanger. But when the lovely Lucy from Scarlett & Jo sent one to me, I obviously had to try it on ;). AND IT LOOKS AMAZING! Seriously, if you feel like me, that these fit and flare panel dresses aren’t ‘your thing’, just do yourself a favour and try them on. Those people at Scarlett & Jo, they are magic with their dresses, I mean the prom dresses look stunning on all body types as well!


Biker jacket / Takki: 24, Yours Clothing (similar, similar) | Dress / Mekko*: 24, Scarlett & Jo | Leggings: 22, Evans | Scarf / Huivi*: Pieces (similar, similar) | Clutch / Laukku: gift from Dani (the awesome original, cheaper version) | Glasses / Rillit: Select Specs | Lippy / Huulipuna: Boots Natural Collection Lipstick in Crimson (similar)

Heippa!

No nyt jos ollaan ihan rehellisiä, niin tämä Scarlett & Jo mekko on ehkä yllättävin vaate ikinä. En siis olis tätä ostanut sen jälkeen, kun näin tämän Evansin sivuilla, ja en myöskään sen jälkeen, kun näin sen kaupan rekissä. Mutta Scarlett & Jo:n Lucy lähetti mulle tämän, joten pakkohan se oli kokeilla ;). JA SIIS SEHÄN ON UPEA! Siis oikeasti, jos olet samaa mieltä kuin minä, että tällaiset mekot ei ole ‘sun juttu’, niin kannattaa todella kokeilla. Luulen, että ne harrastaa jonkinlaista taikuutta Scarlett & Jo:lla, kun ne niiden prom-mekotkin sopii jokaiselle kroppatyypille!

*denotes a gifted item / *tuote blogin kautta saatu

%d bloggers like this: