Cropped and Pink

(Suomeksi kuvien alla)

Hello my lovies,

Another quick outfit post for you. I wore this outfit to an event a few weeks ago, and felt really cute in it. That’s why I thought I’d take proper outfit photos of it all later on. Anyway, I guess there’s something about a fluffy, pink jumper that makes one feel cute ;).Bomber jacket / Takki*: M, Junarose (similar, similar) | Jumper / Villapaita: 14, F&F Tesco (similar) | Skirt / Hame: XXL, Old Navy – shortened (similar) | Leggings: 22, Evans | Boots / Saappaat*: Simply Be UK (EU) | Necklace / Kaulakoru: H&M (similar) | Glasses / Rillit: Select Specs | Lippy / Huulipuna: Maybelline Color Sensational Vivids in Pink Pop

Heippa!

Pikaista asupostausta pukkaisi tänään.. Mulla oli tämä asu päällä yhdessä tapahtumassa pari viikkoa sitten, ja tunsin itseni siinä kyllä aika söpöksi, haha. Siispä ajattelin kuvata siitä kunnon asukuvat nyt myöhemmin, ja hei, ehkä se on tuo pinkki ja pörröinen villapaita joka sen söpöyden tuo vähän väkisinkin ;).

* denotes a gifted item / * tuote blogin kautta saatu

%d bloggers like this: