Denim and Camo

(Suomeksi kuvien alla)

Hello lovies,

Let me tell you, THIS DRESS is just amazing! I knew I wanted it as soon as I saw it online, and when I finally tried it on I was so happy :)! I feel that it goes with everything, and even though it is saggy and huge, it is still super cute. I have worn it quite a few times during these past few weeks, and yes, I have nothing but love for it. (Disclaimer: No, I haven’t been paid or compensated to say these things.. If I say I love an item, I really do love it.)

Note: The jacket is a sample from Junarose AW14 range, so if you like it, keep it in mind for late summer.


Jacket / Takki*: M, Junarose – sample (bomber at Simply Be, camo at Forever 21+, Simply Be) | Dress / Mekko: 24, ASOS Curve | Leggings: 22, Evans | Boots / Saappaat*: Simply Be UK (EU) | Necklace / Kaulakoru: H&M (similar at River Island) | Clutch / Laukku: Yours Clothing | Glasses / Rillit: Select Specs | Lippy / Huulipuna: Maybelline Color Sensational Vivids in Fuchsia Flash

Heippa!

Täytyy nyt vähän hehkuttaa, sillä TÄÄ MEKKO on ihan uskomaton! Tiesini haluavani sen heti, kun näin sen ASOS:illa, ja kun vihdoin sitten tilasin ja kokeilin, niin naama oli leveässä hymyssä :). Tää mekko oikeesti sopii kaiken kanssa, ja vaikka ois millanen pöhöttyny olo yms, ni ei haittaa, sillä tää mekko ei ahista! Ja vaikka tää onkin iso ja tuollainen säkkimäinen, niin silti se on tosi söpö. Olen viimeisen parin viikon aikana käyttänyt tätä monesti, ja ei kyllä löydy kuin rakkautta sen suuntaan. (Huom. Mulle ei ole maksettu näistä kehuista eikä mun mielipiteistä.. jos täällä sanon tykkääväni jostain tuotteesta, niin tykkään siitä kyllä ihan oikeasti.)

Huomio: Takki on mallikappale Junarosen syysmallistosta ’14, eli jos tykkäätte, niin pitäkää mielessä loppukesästä.

* denotes a gifted item / * tuote blogin kautta saatu

%d bloggers like this: