Visiting the F&F boutique

(Suomeksi alla)

I was invited for a visit to the F&F Womenswear boutique in Tesco West Kensington to view their new range last week. The range is featured in the latest issue of Vogue, and they wanted to see what I think of the feature and the clothes.
The Vogue feature is styled beautifully, and in my opinion it really shows how fashionable and on trend the F&F main range is (see my post and comments about their new plus-size collection here). That sheer polkadot top in the first image is amazing, can’t wait to get my hands on it!


I collected piles of stuff in various sizes and went to try them on. The F&F main range ends in size 22, but I even own size 14 jumper from them. The clothes above are between sizes 16-22, and I ended up walking out with two of them. I could have gotten more, but you know my funds are limited! Seeing these photos now makes me sad that I didn’t get the neon pink jumper, it looks crazy awesome, and same goes to the mint crop jumper! I will post the pieces that I got soon, so keep your eyes peeled :).


The store looks gorgeous, it is very different from the clothing sections in Tesco stores. The mannequins are styled beautifully (look at that white outfit for example – NEED THAT SKIRT), the staff is helpful and the fitting rooms are roomy and well lit. So if you find yourself near West Kensington you should definitely pop in – map and opening times here!

//

Minut kutsuttiin tutustumaan F&F:n naisten vaateliikkeeseen Tesco West Kensingtoniin viime viikolla. F&F:n uusi mallisto on esillä uusimmassa britti-Voguessa, ja he halusivat kuulla mielipiteeni sekä Voguesta että mallistosta.

Voguen kuvat on mielestäni stailattu tosi kauniisti, ja niistä todella näkee sen, että F&F mallisto on muodikas ja trendikäs (postaukseni ja kommenttini heidän plussa-mallistosta löytyy täältä). Tuo ensimmäisen kuvan pilkullinen, läpinäkyvä paita on aivan ihana, pakko saada!

Mä keräsin kasan vaatteita erinäisissä koissa kokeiltavaksi ja hyökkäsin *ihanan isoon* sovituskoppiin. F&F perusmallisto loppuu UK-kokoon 22 (EU 50), mutta mulla on esimerkiksi yksi koon 14 villapaita heiltä. Vaatteet jotka on päälläni ylläolevissa kuvissa, on kokojen 16-22 välillä, että kyllä sieltä löytyy vaatteita munkin kokoiselle oikein kivasti. Päädyin lähtemään kaupasta kahden vaatteen kanssa, mutta oisin voinut ottaa enemmänkin jos olisi varaa. Nyt kuvia katsellessa vähän harmittaa, kun nuo neon-punainen ja mintunvihreä villapaita oisivat kumpikin olleet tosi kivoja! Meinaan postata ne mukaan lähteneet vaatteet pian, eli pidähän blogia silmällä :).

Suosittelen visiittiä liikkeeseen, jos olet Lontoossa ja West Kensingtonin lähistöllä (kartta ja aukioloajat löytyy täältä). F&F myös toimittaa Suomeen, eli kantsii kurkkia nettikauppaakin. Postikulut Suomeen on £10, mutta vaatteiden hinnat on halpoja, eli siinä mielessä se ei ole paljoa. Pitäkäähän F&F mielessä!

 

%d bloggers like this: