Aztec Inspired

(Suomeksi alla)

A while ago I got an email from JD Williams, asking if I’d like to create an outfit that is inspired by another country. With all this football malarkey going on, I accepted and went to JD Williams site to look for inspiration. I decided to go with a dress with aztec print, so in that way I was inspired by Mexico.

When the items arrived I was a bit shocked how thin and see-through the dress was, so I was happy that I went for the jeggings too! Although I also thought that the dress would be shorter, like a tunic.. As now it just looks wrong with the jeans. Anyway, all the items are okay pieces, but this look is not very ‘me’. I have now given it a try though, and I think this dress would work better as a swimwear cover-up at the beach.Dress / Mekko*: 26, JD Williams | Jeggings*: 28, JD Williams | Flip flops*: JD Williams | Denim vest / Farkkuliivi: 2X, Forever 21+ (similar) | Clutch / Laukku: gift from Dani (the amazing original, cheaper version) | Lipstick / Huulipuna: Lumene Wild Rose Lipstick SPF15 in Smiling Lips

Sain pari viikkoa sitten mailia JD Williams:ilta,  ja he kysyivät jos haluaisin kasata asun heidän tuotteistaan. Ideana oli tämän kaiken futis-hulinan keskellä valita asu joka on jonkun muun maan inspiroima. Päädyin valitsemaan mekon jossa on käytetty asteekki-printtiä.. inspiroivana maana siis Meksiko.

Sain jonkinlaisen shokin, kun tuotteet saapuivat.. Mekko on todella ohut ja läpinäkyvä (onneksi valitsin jeggingsit kaveriksi), ja pidempi kuin oletin (eli siis näyttää aikasta typerältä näiden jeggingsien kanssa). Itku meinasi tulla kun kokeilin asua päälleni – tämä asu siis ei ole yhtään ‘minua’. Asun osat on ihan ok erillisinä, ja mekko varsinkin olisi parempi ihan vaan uikkarin päälle laitettavana ranta-asuna.

* denotes a gifted item / * tuote blogin kautta saatu

%d bloggers like this: