Shorts & Crochet

(Suomeksi alla)

This is probably as festival as it will ever get at this blog, as I don’t do festivals ;). I however like to give new looks a try, and I was all excited when I got a chance to try this boho look from Yours Clothing.

Denim shorts and the crochet vest look lovely together, and I think it would work with any kind of top really, but I decided to go with a white t-shirt. This works nicely with the colourful accents from my hair, lips, necklace and the bag. By the way, I really love this messy, huge bun – I must start wearing my hair like this more!

ps. Don’t forget to take advantage of the lovely discount code that I have for Yours – £10 off £20 with code ‘BLOGGER21′ (no sale items unfortunately, and new email addresses only)
Crochet vest / Liivi*: 22-24, Yours Clothing | T-shirt / T-paita*: 26-28, Yours Clothing | Shorts / Shortsit*: 28, Yours Clothing | Sandals / Sandaalit: Primark (Birkenstocks, cheaper) | Clutch / Laukku*: Simply Be | Necklace / Kaulakoru: H&M | Lipstick / Huulipuna: Maybelline Color Sensational Vivids in Fuchsia Flash

Tämä asu on ehkä eniten festari-tyyliä mitä multa tullaan täällä näkemään, sillä mä en harrasta festareita ;). Mutta tykkään kyllä kokeilla erilaisia ja uusia juttuja joita vaatekaapistani ei vielä löydy, joten nämä Yours Clothing:in shortsit ja virkattu liivi olivat kiva paketti.

Shortsit ja liivi näyttää hyvältä yhdessä, ja niiden kanssa kävisi kyllä melkein millainen paita vaan, mutta mä päädyin valkoiseen t-paitaan. Tämä saa värit hiuksista, huulipunasta, kaulakorusta ja laukustani erottumaan kivasti. Muuten, tykkään tästä isosta, sotkuisesta nutturasta ihan hirveästi – pitää ruveta kyhäämään tällainen useammin!

ps. Älkääpä unohtako, että mun alennuskoodilla ‘BLOGGER21′ saa 10 puntaa pois 20 punnan ostoksista Yours:ilta myös Suomeen! (Valitettavasti koodi ei käy aletuotteisiin, ja koodi toimii vain sähköpostiosoitteilla, joilla ei ole ostettu aiemmin. Mutta jos tarvitsette apua, niin laittakaa mulle mailia!)

* denotes a gifted item / * tuote blogin kautta saatu

 1. Anne B. says: July 2, 2014 2:58 PM

  Noi farkkushortsit on tosi kivan näköiset! Plus size shortsit on minun mielestä aina vaikea juttu. Nämä näyttävät tosi hyvältä. Saanko kysyä miten pitkä olet? Miten koko stemmaa näissä shortseissa sinun mielestä?

  • Hanna says: July 2, 2014 3:01 PM

   Kiitti! :). Mä olen 165cm pitkä, ja mulla on sekä iso maha että takamus, joten mulle tuo koko 28 on hyvä (ei oo ahistavan kiree). Ja siis yleensä housuissa oon joko 26 tai 28, et sanoisin niiden olevan oikeaa kokoa.

 2. Margot says: July 2, 2014 8:03 PM

  Cute, cute!! I love crochets items!

  I really love the bun too, and scrolled down to see my favourite picture…. just the bun!! perfect!!

  <3
  margot

  • Hanna says: July 4, 2014 3:32 PM

   Hehe, thanks lovely :). The bun was seriously a pleasant surprise for myself too!

%d bloggers like this: