Junarose: May

(Suomeksi alla)

As you probably know, I’m one of the blogger ambassadors for the Danish brand Junarose (more about it in this post), and as a part of that I get to pick a few items from them every month. In May I went for this leopard print trench coat and these boyfriend jeans. Sorry that these posts are so late (I have actually received the June and July items already as well), there was some delivery issues in May, so that made things a bit tricky.

Anyway. Let me talk about these jeans. They are absolute perfection! I thought that I’d never find boyfriend jeans that would look nice on me, and also fit well – but Junarose answered my prayers. I seriously have never loved a pair of jeans before, but these I could marry, haha ;). The biggest size is fine on me, as I don’t like them to be tight at all on the belly, but these are a bit looser on the waist than other Junarose jeans (one of the reasons why I love them so much). The relaxed fit is so nice, without them being TOO baggy on the legs. Like I said: perfection.Trench / Trenssi*: L, Junarose | Top / Toppi: 28, ASOS Curve | Jeans / Farkut*: 26, Junarose (also at Zalando) | Sandals / Sandaalit: Primark (Birkenstocks, cheaper ones) | Necklace / Kaulakoru: Primark (similar) | Clutch / Laukku: Dorothy Perkins (similar) | Lipstick / Huulipuna: Maybelline Color Sensational Vivids in Vivid Rose

Niinkuin varmaan tiedätte, olen yksi tanskalaisen Junarosen bloggeri-lähettiläistä (lisätietoa englanniksi tässä postauksessa), ja osana tätä ohjelmaa saan joka kuukausi valita pari tuotetta heiltä. Toukokuussa valitsin tämän leopardi-kuosisen trenssin ja nämä boyfriend-farkut. Anteeksi muuten näiden postausten myöhäisyydestä (olen meinaan saanut jo kesä- ja heinäkuunkin tuotteet), mutta toukokuussa oli postitusongelmia, joten nämä valitettavasti myöhästyi.

Mutta joo. Puhutaanpas näistä farkuista. Ne on siis aivan täydelliset! Olin varma etten tulisi löytämään boyfriend-farkkuja jotka näyttäisi mulla hyvältä, ja myös istuisivat mulle – mutta Junarose vastasi rukouksiini näiden farkkujen kanssa. En ole ollut aiemmin mitenkään farkkutyttö, mutta näiden farkkujen kanssa voisin vaikka mennä naimisiin, haha ;)! Farkkujen suurin koko on mulle sopiva, sillä en halua niiden olevan yhtään kireät vyötäröltä, joten sanoisin tämän mallin olevan vähän reilumpi kuin muut Junarose-farkut (yksi syistä miksi näitä niin kovin rakastan). Malli on ihanan rento ja lökö, ilman että lahkeet olisivat kuitenkaan liian löysät. Niinkuin sanoin: täydelliset.

SHOP THE LOOK / SHOPPAA TYYLI

* denotes a gifted item / * tuote blogin kautta saatu

 1. Margot says: July 15, 2014 8:47 PM

  Those jeans are cute & so it that trench!! I quite like junarose, they totally need a Canadian ambassador, don’t you think!! haha!! (well, I can dream)

  I’m also loving the pink in your hair!

  <3
  margot

  • Hanna says: July 15, 2014 8:50 PM

   Yes, they need Canadian and US ambassadors definitely ;). It’s definitely my one of my fave brands at the moment.

   Glad you like the pink. It was a good decision – I love it myself :)

 2. Anne B. says: July 15, 2014 10:34 PM

  Hyvältä näyttää!

  • Hanna says: July 15, 2014 10:35 PM

   Kiitoksia!

 3. Leah says: July 15, 2014 11:35 PM

  That trench is to dieeeee for. x x

  • Hanna says: July 15, 2014 11:37 PM

   It’s on sale at Zalando babe – and they have free shipping and returns. xx

 4. Jessica says: July 16, 2014 12:22 AM

  those jeans look soooo comfy! I seriously love Junarose sadly, only one store here in Toronto carries them :'(
  also, you totally make me want to dye my hair again <3

  • Hanna says: July 16, 2014 12:26 AM

   Well no stores have them here, they are only online :/. But you can get some Junarose stuff to Canada via Asos, can’t you?

   And thanks, the hair has definitely brightened my life :)

 5. Melissa {Suger} says: July 16, 2014 2:01 AM

  They really are awesome looking boyfriend jeans! Love them. Can’t wait to see the coming months items.

  • Hanna says: July 21, 2014 3:33 PM

   Thanks Melissa :)! I have already posted one dress, but there’s definitely more to come, haha. xx

%d bloggers like this: