That Heath Life

(Suomeksi alla)

I received a lovely parcel from the people of New Look last week, and the contents will definitely appear here on the blog. First off I wanted to show you this gorgeous floral dress from New Look Inspire. It’s sadly sold out already, but I’m not surprised why! I absolutely love the beautiful floral print and the cute sweetheart neckline.

I wore this outfit for a day in the Hampstead Heath with Mayah. We are so lucky to live just next to the Heath, it is definitely one of my favourite places in London. We even planned that in August we’ll go to have a swim in one of the ponds, yay!Dress / Mekko*: 24, New Look Inspire (currently sold out) | Bag / Laukku: Forever 21 | Shoes / Kengät: Evans | Necklace / Kaulakoru: Primark | Cuff / Rannekoru: Forever 21 | Sunglasses / Aurinkolasit*: Jeepers Peepers | Lips / Huulet: Maybelline Baby Lips in Pink Punch

Sain viime viikolla ihanan paketin New Look:in porukoilta, ja sisältöä tulee kyllä näkymään täällä blogissa. Ensimmäisenä näistä on tämä kaunis kukkamekko New Look Inspire:ltä. Mekko on valitettavasti jo loppuunmyyty, mutta en ihmettele miksi! Kukkaprintti ja sweetheart kaula-aukko on kumpikin kauniita osia tätä mekkoa.

Asu oli päälläni, kun Mayah ja minä vietettiin päivää Hampsteah Heathissa. Heath on iso puisto Lontoossa – ja yksi lempipaikoistani, ja onnekkaina saamme asua aivan sen naapurissa. Suunniteltiin jo elokuulle reissua uintilammelle (Heathista löytyy näitä kolme: miesten, naisten ja seka), kun olen palannut takaisin Lontooseen, jee!

* denotes a gifted item / * tuote blogin kautta saatu

 1. Leah says: July 21, 2014 2:53 PM

  I love this outfit. It’s one of my favourite ones of yours ever. x x

  • Hanna says: July 21, 2014 3:30 PM

   Aww thanks so much Leah :) xx

 2. Mayah says: July 21, 2014 9:44 PM

  I love this outfit on you hun it looks even better in person!

  • Hanna says: July 21, 2014 10:14 PM

   Thank you my lovely <3 xx

 3. PayLess4Brands says: July 22, 2014 7:42 PM

  This dress is so cute! I really love it!!!

 4. Miria - Plus...kawaii! says: July 23, 2014 3:33 PM

  this dress is so cute!

  • Hanna says: July 24, 2014 8:56 PM

   Thanks :)

%d bloggers like this: