Junarose: A Day in Copenhagen

On 10th May myself and the other Junarose blogger ambassadors were flown into Copenhagen, Denmark to get to know the brand better and to see the new AW14 collection. The venue was gorgeous and it was so great to meet the people behind the brand, and of course to meet the other bloggers. I just wanted to thank Junarose for this great day, and share some photos (and a video) of the day, and my outfit as well. And you all can find more lovely footage on Junarose’s ‘Inspire Me’-page :).

//

10. toukokuuta Junarose lennätti meidät bloggeri-lähettiläät Kööpenhaminaan tutustumaan merkkiin paremmin, ja tietysti tsekkaamaan uuden syysmalliston. Tapahtuman paikka oli kauniissa vanhassa rakennuksessa, ja oli tosi kiva tavata ihmisiä merkin takaa, ja tietysti bloggaajia muista Euroopan maista. Haluan siis kiittää Junarosea tästä päivästä, ja jakaa joitain kuvia (ja videon) päivästä teidän kanssa, ja tietysti myös asuni. Lisää kivaa materiaalia päivästä löytyy Junarosen ‘Inspire Me’-sivulta :).

(above content ©Junarose / yllä oleva materiaali ©Junarose)
with Karina of Copenhagen Curves


with my babe Rikke of Sticky Sweet Danish and our fish-faces :D


Jacket / Takki: XL, Junarose via Zalando | T-shirt / T-paita*: 26-28, Yours Clothing | Skirt / Hame: 26, Simply Be (EU link) | Shoes / Kengät*: Converse via Zalando | Necklace / Kaulakoru*: Torrid | Lipstick / Huulipuna: Revlon ColorBurst Matte Lip Balm in Unapologetic | Nail polish / Kynsilakka*: Bio Sculpture Varnish in 172, Favela Sunrise – Photo by Rikke

* denotes a gifted item / * tuote blogin kautta saatu

%d bloggers like this: