Junarose: July

(Suomeksi alla)

So, it’s an end of an era.. this is my last post as a Junarose brand ambassador. It has been a lovely year indeed, and now a new bunch of bloggers get to experience it. I absolutely love Junarose as a brand, and being a Junarose Friend (as they call their ambassadors) has definitely been one of the best things in my ‘career’ as a blogger. Thank you Junarose, it’s been great <3!

In July I chose this poncho and these jeggings as my Junarose items, and I wore them with a basic white tee, my Veja & Sky Rainforest Rescue trainers and this awesome tote bag from Object. These photos were taken at my parents house, and seeing these makes me miss it again… And I’ve been back in London for only 4 days! Oh well, I’m a Nordic girl by heart, always ;).

Poncho*: XXL, Junarose (sadly sold out) | Jeggings*: 26, Junarose | T-shirt / T-paita*: L, Zizzi | Trainers / Lenkkarit*: Veja & Sky Rainforest Rescue | Tote / Kassi*: Object | Rings / Sormukset: Primark, New Look Inspire | Lipstick / Huulipuna: Lumene Wild Rose Lipstick SPF 15 in 88, Bare Nature | Nail polish / Kynsilakka: Oriflame The One in Lemon Sorbet

Viimeistä viedään.. meinaan viimeistä postausta Junarose-lähettiläänä. Vuosi on ollut oikein mukava, ja nyt uusi porukka bloggaajia pääsee nauttimaan tilaisuudesta. Rakastan Junarosea brändinä, ja tämä lähettiläs-vuosi on ehdottomasti ollut yksi parhaita juttuja mun tähänastisella bloggaaja-‘uralla’. Kiitoksia siis teille Junarose <3!

Heinäkuun Junarose-tuotteina valitsin tämän ponchon ja nämä jeggingsit, ja lisäsin asuun valkoisen t-paidan, värikkäät lenkkarit ja tämän Objectin kassin, joka on kyllä näkynyt suomalaisissa blogeissa runsaasti. Kuvat on otettu porukoillani Suomessa, ja näiden katselu aiheuttaa taas koti-ikävää.. vaikka olen ollut Lontoossa vasta 4 päivää! Ei minusta tätä suomalaisuutta/pohjoismaalaisuutta kyllä pois saa mitenkään ;).

* denotes a gifted item / * tuote blogin kautta saatu

 1. Margot says: August 8, 2014 7:25 PM

  Oh that tote is AWESOME!

  I am loving this poncho as well!! Sad about the end of your ambassadorship, it looked like a lot of fun to work with them! Any idea who are their next ambassadors?

  <3
  margot

  • Hanna says: August 10, 2014 2:04 PM

   Yeah, I’m sad too :/. I have no clue yet, they haven’t announced them.

   <3

 2. Elli Weller says: August 9, 2014 11:43 PM

  Wonderful outfit! Oh why is this your last Year as Junarose Friend?

  Kisses from Germany!

  • Hanna says: August 10, 2014 2:05 PM

   Aww thank you :)!
   Junarose are changing all of their ambassadors, not just me. We all just had a year contract.
   Kisses back!

 3. Danielle says: August 11, 2014 6:18 PM

  Love, love, love the totebag.

  • Hanna says: August 11, 2014 6:21 PM

   Thanks! It’s pretty amazing :)!

 4. Anita says: August 19, 2014 12:52 PM

  Lovely casual look!

  xx
  anita

  • Hanna says: August 19, 2014 4:25 PM

   Thank you Anita :) x

%d bloggers like this:
%d bloggers like this: