End of year sales wishlist

Every year ends with massive sales, and this year is no different. I have done a bit of sale shopping, but there are still a lot of things on my wishlist that I’m lusting after. Thankfully sites like Love The Sales helps compiling it all, as you can browse all the sales under one site. So here’s a few things that I’m coveting…

//

Joka vuosi loppuu järjettömiin alennusmyynteihin, ja tämä vuosi ei ole poikkeus. Olen itsekin sortunut shoppailemaan hiukan, mutta toivelistallani on edelleen paljon juttuja joita himoitsen. Sivustot kuten Love The Sales auttaa tällaisessa tilanteessa, kun voit selata kaikkia aleja yhden sivuston alla. Joten tässäpä jokunen juttu listaltani…

adidas Originals Superstar 80’s sneakers 30% off at Luisavíaroma | ASOS Curve Dress 15% off at ASOS | Apple Macbook Pro 12% off at Currys | boohoo Plus dress 20% off at boohoo | Nike Roshe Run trainers 15% off at Foot Asylum | New Look Curves coat 50% off at New Look

** written via lovethesales**

%d bloggers like this: