Pass me a drink and let’s roll

(Suomeksi alla)

Now this is something a bit different from me, a short, red, bardot-neck dress. The dress is from the In The Style Curve‘s Binky-range, and it positively surprised me in the sense of how it looks on me. I originally planned to post this only on my instagram, but as I really liked these photos I thought this needs to be on the blog. As summer is gone though, me and this dress need a beach holiday, like NOW.

ps. Yes I look drunk and silly in these photos, but blame Mayah who made me laugh while taking the pics :D


Dress / Mekko*: 28, In The Style Curve | Bag / Reppu: Primark (similar) | Shoes / Kengät*: George at ASDA (similar) | Lipstick / Huulipuna*: Maybelline Color Sensational Loaded Bolds Lipstick in Orange Danger

Tässä jotain hiukan erilaista minulta, lyhyt, punainen mekko. Tämä mekko on In The Style Curven Binky-mallistosta, ja se kyllä yllätti minut positiivisesti (siinä suhteessa, että miltä se näyttää minulla). Alkuperäinen suunnitelmani oli julkaista tästä kuva ainoastaan instagramissa, mutta tykkäsinkin kuvista niin paljon, että piti tehdä kunnon postaus. Tämä mekko ja minä kyllä tarvitaan joku rantaloma PIAN, sillä kesä on todellakin jo kaukana.

ps. Tiedän, että näytän känniseltä näissä kuvissa, mutta syyttäkää Mayahia joka nauratti mua koko kuvauksen ajan :D

SHOP THE LOOK / SHOPPAA TYYLI

* denotes a gifted item / * tuote blogin kautta saatu

 1. Andini says: September 10, 2017 4:34 PM

  This dress looks absolutely amazing on you, red is totally your colour! <3

  Andini xx | Adventures of an Anglophile 

  • Hanna says: September 10, 2017 4:51 PM

   Thanks so much Andini :)!

 2. Gigi Kiersten says: September 12, 2017 2:19 AM

  I just found your blog, Hanna, and it’s fabulous! As for the outfit, it’s cute and flirty but it’s also comfortable. I really like how added the white canvas shoes where most girls would put a pair of heels instead. And don’t be down on your pictures, Hanna. It looks like your having a blast. Thank you so much for sharing and I can’t wait to see what you come up with next!

  • Hanna says: September 12, 2017 6:54 PM

   Thanks for the lovely comment Gigi :)!

%d bloggers like this: