We rock the world

(Suomeksi alla)

Unlike my last post’s outfit, my love for oversized items is no secret. And when I saw this knit jumper from Yours I knew I had to have it in the biggest size possible. My plan was to wear it as a knit dress, but sadly the length just wasn’t long enough for me to be comfortable. I decided to wear it with pleated culottes from New Look instead, and added chunky shoes and put my hair up in a messy bun. It seems to still be some sort of crime for plus sized women to wear oversized clothing, but look at me not caring, as I really liked this loose and comfy outfit ;).

Jumper / Neule*: 34-36, Yours Clothing | Culottes / Housut: 28, New Look Curves (similar, similar) | Shoes / Kengät: New Look (similar, similar)

Toisin kuin edellisen postaukseni asu, rakkauteni ylisuuriin vaatteisiin ei todellakaan ole salaisuus tässä blogissa. Kun näin tämän neuleen Yoursilla, tiesin että se on saatava suurimmassa mahdollisessa koossa. Suunnitelmani oli käyttää sitä mekkona, mutta valitettavasti se ei vaan ollut tarpeeksi pitkä vaikka koko onkin iso. Päädyin pukemaan sen alle nämä New Lookin plisee-housut, ja lisäämään jämäkät kengät ja sotkuisen nutturan. Tuntuu, että edelleenkin on jonkinlainen rikos käyttää ylisuuria vaatteita näin plussa-naisena, mutta en moisesta välitä, sillä tosissaan tykkään tästä löysästä ja mukavasta asusta ;).

* denotes a gifted item / * tuote blogin kautta saatu

 1. Gigi says: September 17, 2017 12:19 AM

  Hanna, you look so comfortable in your outfit. Perfect to go out to a coffeeshop or go run errands in on a cold day. The whole outfit is just so cozy! Thank you so much for sharing, hon!

 2. Nomali says: October 11, 2017 2:41 PM

  I love this look so much. The oversized silhouette can be so hard to achieve as a fat woman because, at least where I live, “oversized” clothes I where I have a chance to get something that might fit.

  • Hanna says: October 12, 2017 5:11 PM

   Thanks for your comment Nomali, glad you liked the look :). I definitely agree with you, it is hard to find oversized plus-size clothing, and that is the reason why I upsize and hope for the best – as I love the oversized look!

%d bloggers like this: